az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2018.08.13 -4 0 79

A GENDERISTÁK HALÁLRA ÍTÉLNÉK MAGYARORSZÁGOT

A libtardok össze akarják zúzni a keresztényi kultúrákat, hogy aztán leigázzák polgárait, elfoglalják az öntudatától így megfosztott társadalmak területét, azok számára nagyon is fontos dolog a genderizmus terjesztése.

Az sem véletlen, hogy ennek az oktatása először a sorosista CEU-n jelent meg.  Mint ahogy az sem, hogy ennek az egyetemnek az egyik tanára, Pető Andrea az első magyar kutató, aki megkapta az Európai Tudományos Akadémiák Szövetségének az elismerését, amellyel Európa szellemi és kulturális sokszínűségét gazdagító teljesítményeket díjaznak. (Hasonló a hasonlónak örül.) A kitüntetett Pető Andrea a sokszínűség jegyében volt képes a minap azt nyilatkozni, hogy „azok a gyerekek, akik egynemű családokban nőnek fel, nemhogy nem sérülnek, hanem éppen ellenkezőleg, bizonyos képességeik felülmúlják azon gyerekekét, akik hagyományos (férfi-nő) családban cseperednek fel”. Pető szerint a rugalmasság és a nyitottság ezek a bizonyos képességek. Nyitottság a rosszra, rugalmasság a deviáns élethelyzetek elfogadására. Arra, hogy amikor például egy kislány az édesanyjától kéri a játékát, akkor a nyitott és rugalmas gyereknek örömmel kell fogadnia a szakállas „anyuka” baszbaritonját a fürdőszobából: „máris hozom a versenyautódat, kicsim!”.

 „Akit alávetettségbe akarnak taszítani szülőföldjén, akit ki akarnak forgatni anyagi és szellemi javaiból, annak akaratát úgy akarják megtörni, hogy először megtörik és összezavarják a tudatát. Megtámadják a nemi, családi, vallási és nemzeti önazonosságát, meg akarják hamisítani a múltját és el akarják venni a jövőjét. Vagyis az áldozatot úgy összezavarják, hogy már szó szerint azt se tudja, fiú-e vagy lány, honnan jön, hová tart és kihez tartozik”.

Kövér László pontosan megfogalmazza azt, amit a magyar néplélek érez gender- és migránsügyben egyaránt. A két gyilkos kór ugyanis egy tőről fakad. Előbbi a polgárokat, utóbbi a nemzetet veszi célba és Magyarország lenne a zsákmányuk.

Ha a marxizmust megfutamítottuk, akkor mai, újratöltött változatának, a liberalizmusnak a halálvirágait is el kell tudnunk pusztítani. Ehhez fontos lépés a gender szakok mielőbbi beszüntetése.