Csapdász91 Creative Commons License 2018.08.07 0 9 171

Mivel nincs semmi olyan történetem ami nagyon erotikus lenne, és ennyire szaftos mint az eddigiek, de szeretném felfuttatni a topicot mert szerintem sok van itt a háttérben csak mindenki lapít, és csak olvasgatna.

Ezért megosztom veletek milyen is volt 14-15 évesen meglesni a női öltözőt és természetesen kicsit könnyíteni is magamon.

 

Természetesen egész nap nézegettem a csajokat, mi mást is csinált volna egy 1 éves srác, és hát volt hogy állt a cerka rendesen a medence közepén ezért 40-50 percig bent álldogáltam.

Olyan délután 4-5 felé nem bírtam tovább így bementem az öltözőbe hogy majd akkor most könnyítek magamon.

Az öltöző:

Kis fülkék amiken elhúzhatsz egy ilyen műanyag/szövet anyagot és az "takar belőled". Nah most nagy sietségemben bementem a nőibe, és hát nem kell gondolom elárulnom, de senki nem használta az igazi védelmet és takarást nyűjtó szövet függönyt, kivéve én.

Meg is érkezett az első női hang, majd utána többen is. változatos korosztály ezért változatos méretek, és ívek a testeken.

De azóta sem felejtem el, a csajt akit amúgy is egész végig néztem gyönyörű citrom bikiniben ahogy levesz magáról mindent és a csudaszép teljesen simára borotvált puncija ott volt előttem 5 méterre. Csak kukucskálni mertem elhihetitek.

 

Előszedtem az addigra már majdnem felrobbanó faszomat, és 2 húzás után azonnal a függönyre élveztem, megpróbálva minden hangot magamban tartani. Nem nézett oda senki.

Vártam még pár percet és mikor éppen üres volt az öltöző vörös fejjel, és teljesen megkönnyebbülve kiosontam.

 

Utána tudom évekig vertem erre a citrom bikinire.

 

Hát nekem ennyi lenne a kis szösszenet, nem túl sok erotikával, és nem is sok izgalommal, de hátha beindul itt valami