Hi.Vis Creative Commons License 2018.08.07 0 1 32850

Azt pl. baromira utálom, hogy előre lefoglalt idópontba odaviszem, előző este, hogy hideg motorral kezdjék reggel. Én otthon leszerelem a védőlemezt alulról, a ködlámpákat, táskákat, tankbőrt, hogy ne kelljen ezzel fárasztani magukat, mert ekkora balek vagyok, mindez velük leegyeztetve, az ő kérésükre. Du oda telefonálok, hogy mehetek-e érte, és közlik, hogy most kezdték szétszedni, és kell rendelni légszűrőt gyertyát...,és nem egy félórés munka.

Egy márkakereskedés, és szervíz, amikor tudja hogy viszem xx km-es szervízre, akkor rendeli meg a gyertyát? a légszűrőt? fékbetétet? Ott vettem, már a második motorom, és az összes szervíz ott volt. Full hülyére vesznek.

A másik nagy lehúzás, hogy a Crosstoutrernél szelep elleőrzést csinálnak állandóan, (azt mondják) ami tank levétellel jár stb, de még senkivel nem találkoztam, akinek 100ekm-ig bármit kellett a szelepeken állítani. Hogy tényleg megnézik-e afelöl is komoly kétségem van, bár lehet, hogy jobb, ha nem mert még el...nának valamit rajta,  minden esetre leszámláznak rá egy rakás órát. Amúgy egy közepes szerelő is hangra megmondja, hogy kell-e szelepállítás. Még én is hallom. Nem kell.

 

Persze az már csak hangulati kérdés, hogy mindkét komolyabb szalonba ott mászkál peckesen felsőbbrendűen a szalon vezető, egy végtelenül átlátszó műmosollyal, végtelenül pénzéhes ábrázattal. Szinte már nyüszítenek.

Előzmény: -Mosquito- (32849)