BétaHím Creative Commons License 2018.08.07 0 6 170

Balaton, Déli-part

amikor még tombolt a topless, barátnőmet is sikerült rávenni a fölső elhagyására. Úgy napozott, úgy sétált el a lépcsőig, s jött be velem szépen félmeztelenül a vízbe. 

 

Nekem ez sem volt elég. A víz alatt úgysem látják, ezért lekönyörögtem a bugyiját is. Persze nem volt könnyű feltűnés nélkül levenni, majd az én nacimba begyűrni. De utána nagyon jó érzés volt tudni, hogy a csajom tök meztelenül sétálgat ezer ember között a strandon. Akkoriban minden második nő félmeztelenül fürdött, a víz meg derékig ért.

 

Egyébként ő is szerette ha a selymes Balaton víz - ahogy ő mondta -, simogatta a cicit meg a puncit.

 

Na persze én is simogatni akartam. A bójáknál pont nyakig ér a víz, hopp, fölkaptam a kisasszonyt a derekam köré és raktam be Herkulest. Ezzel nem voltunk egyedül, általában úgy nézett ki ez a szakasz, hogy bója - két fej - bója - két fej - bója, stb. Kb 50 méterre voltak egymástól a vizidugi párocskák. 

 

a vicces csak az volt, amikor egy kezdő szörfös tévedt arra, aki a bóják közt próbált szlalomozni.

 

Ráadásul velem is megtörtént, hogy kezdő szörfösként a mély víz szélén próbáltam haladni, amikor befutottam az erotikus zónába. Két párocska is ügyködött a bóják vonalában, én meg próbáltam elegánsan kifordulni onnan. De nem sikerült, viszont cserébe teljesen elállt a szél. Ott álltam nagyon bocsánatkérő arccal a deszkán, s négyen nézték mérgesen, ahogy pumpálni próbálom a szelet a vitorlába, bocsi-bocsit dörmögve.