az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2018.08.04 -2 1 580

A genderlobbi érdekében hazudik a HVG-n futtatott MTA-doktor

Pető Andrea - írói álnevén Nina Stein - a Soros-egyetem tanára, az MTA doktora a szélsőbaloldali HVG-nek adott interjújában komoly lehetőséget kapott, hogy kifejtse deviáns, áltudományos nézeteit arról, hogy azok a gyerekek, akik egynemű családokban nőnek fel, nemhogy nem sérülnek, hanem éppen ellenkezőleg, bizonyos képességeik felülmúlják azon gyerekekét, akik hagyományos (férfi-nő) családban cseperednek fel.

És hogy melyek ezek a képességek? Pető szerint a rugalmasság és a nyitottság. Még egyszer tehát: a nyitottság mint képesség. Mindez egy MTA-doktortól.

Mi több, a Soros-egyetemen munkálkodó Pető szerint ezt számtalan kutatás bizonyítja, miközben azt is hangsúlyozza: "negatív hatás nem volt tapasztalható a longitudinális kutatásokban". Magyarul úgy gondolja, hogy nem léteznek olyan kutatások, amelyek az egynemű családokban nevelkedő gyerekeket ért negatív hatásokról számolnának be. Ráadásul szerinte "sokféle kutatás van, de nem biztos, hogy a heteroszexuális vagy a szivárványcsaládban élés az a változó, amely alapvetően befolyásolja a gyerek életét."

Csakhogy ez a genderlobbi egyik legnagyobb hazugsága.

Ugyanis elemi érdeke a vágyvezérelt genderkutatóknak, hogy minden olyan változót, amely negatívan befolyásolná a kutatásuk kimenetelét kivonjanak vagy jelentőségüket csökkentsék, ami a módszertant illeti.