Menjél mindenképpen. A legszebb görög szárazföldi halászfalu, amely egy gyönyörű turista paradicsomnak nőte ki magát.
Remélem autóval mentek, mert az nagyon kell a látnivalók felfedezéséhez.
Egy ékszerdoboz Parga, tele kis boltokkal, tavernákkal, bárokkal. Nekem gasztronómiailag egy kurva nagy meglepetés volt Parga, a kockásabroszos 1000 éves tavernák mellett(amelyek szintén nagyon jók), újragondolt, mai ízlésvilágnak átformált, átalakított görög konyhával futó éttermek sokasága. :)
A várba menjetek fel, és járjátok be körbe az egészet!
Ali Pasa vára egy kamu szerintem, de csodálatos a panoráma és nagyon közel van Pargához.
Anthousa vízesés, az erdő ahol található és a falu is ahonnan besétálsz, érdekes látnivaló.
Acheron forrásvidék - KIHAGYHATATLAN!! Derékig gázolsz a jéghideg forrás-patakvízbe, az elején imádkozol éld túl valahogy, a végén meg nem akarsz kijönni belőle. Strandszandált - papucsot vigyetek!
Hajókázás Paxos- Antipaxos, azt mondták jó program, nekünk kimaradt sajnos. Vizitaxi - olcsó és gyors, és nem kellett minden nap 15-20 percet gyalogolni, hegyet mászni.
Lefkada strandjai, a kolostor fent a hegyen, szélmalmok a tenger mellett! Ez messze van, de örülök, hogy belevágtunk, azt hittem egy-két helyen nem megyünk tovább, elkélne egy kis segítség a hajtásnak(mondjuk 4X4), de legyűrtük az emelkedőket, szerpentineket. Porto Katsiki(ő van legdélebben), Egrenmi és Kavalikefta ha jó írom a strandokat gyönyörű, Katshima annyira nem jött be.