Törölt nick Creative Commons License 2018.08.03 0 4 31

Kb. egy hónapja kirándulni voltunk a barátnőmmel Berlinben. A huszas éveink elején járunk. A házban ahol laktunk szobánként voltak kiadva a szállások. A mi szobánk egy kisebb blokk része volt, ahol még volt két szoba, természetesen benne idegen vendégekkel. A három szobát egy kis folyosó kötötte össze, aminek a végén volt a közös konyha, és a mi szobánk fürdőszobája (mert a másik kettőnek volt saját). Mi a kis folyosó másik végén laktunk.

 

Zuhanyozni rendre meztelenül jártam, át a kis folyosón a zuhanyig, ahogy otthon is teszem. Egyszer, mikor épp beléptem a fürdőszobába (melyet zárni sem szoktam), új vendégek jöttek a szomszéd szobába. Ahogy álltam a fürdőben a tükör előtt meztelenül és mostam a fogam, hallottam, hogy ők mindent felfedeznek kint. A közös hűtőt végig nyitogatták, a szekrényeket és mindent. Valahogy sejtettem, hogy nemsokára az ajtók következnek. Be is igazolódott.

 

Nem sokkal később nyílik a fürdő ajtaja és be is tipegett egy 40 év körüli hölgy. Én mosdónál álltam, ami az ajtó melletti sarokban volt, így mondhatni "takarásban voltam". A hölgy, mivel a másik irányba nézett, mikor bejött, hirtelen nem is vett észre. Már egy ideje nézegette a zuhany kabint, és a környékét, mire egyszer csak észrevette, hogy ott állok benn egy szál farokban és felé vagyok fordulva.

 

Mikor észrevett és meglátott, hirtelen nem is zavartságot éreztem, hanem egy kellemesen bizsergető érzést, aminek hatására, mondanom sem kell, de elég hamar fel is állt. A hölgy elmosolyodott, de nem nézett félre, amitől nekem csak mégkeményebb lett, majd szó nélkül ki is ment.

 

Azóta is gyakran eszembe jut ez az élmény és azóta sem zárom sehol a zuhanyt, bízva hasonlókban. :)