samp1991 Creative Commons License 2018.08.02 0 0 17573

A Fulham-ot megjuventusoltuk 1-0-ra, egy szep Ramirez lovessel a 80. percben, mikor mar nagyjabol a teljes cserecsapat jatszott.

Erdekes hogy egyetlen embert nem cserélt le a csapatból az pedig Praet.

Ha a legjobbak kezdtek, akkor furcsa hogy Sala es Barreto is a kezdoben volt, sot ez utobbi a CSK szalagot is viselte.

Teny, hogy Linetty jobb tamadasban mint Barreto, ez utobbi talan pedig jobban vedekezik. Linetty probalkozik, Barreto csak alibizik. Valoszinu fejben erettebb, ezert szereti nobban Giampi.

Obiang erkezesevel ez valtozhatna, sot az angol U21 valogatott leeds novrndek Vieira is bekellemetlenkedheti magat a kezdobe, igy talan jatekstilust is valt a mester(Juve modra): 4-2-3-1.

Praet vegre foglalkozhatna a tamadasokkal, Ramirezzel es Jankto val. A cserejuk Linetty es Verre lenne. Sot Caprari-t is ide sorolnam, hisz elol a Q, Kowa, Defrel Stijepovic negyesbol lehet boszen valogatni.

A szuresre  pedig ott van Obiang es Vieira, Barreto cserevel.

Hatul van a lrgnagyobb gond: Bere eleg serulekeny, vagy a Mister nem szereti. Andersen es a gyapotszedo Colley egyenlore nincsenek nagy összhangban, ezert kene egy erett kp hatved. Ferrari lehetne az, de kerdes hogy men yire tud felporogni es meggyozni a Mistert.

Silvestre neve nem igazan merul fel a csaptnal igy o szinte biztos tavozo. Q is nagyjabol hasonlo kategoria. Ha o elmegy, akkor tutti krll meg csatar.

Murru es Tavares kozul en a masodikat jatszatnam, meg akkor is ha az elobbinek mar van Serie A multja.