nyman Creative Commons License 2018.07.30 0 0 59316

Hat erdekes eset ilyen elojelekbol nem latni.

 

Nekem tobbszor szunt meg a munkahelyem gazdasagi okokbol. Volt ami meglepeteskent ert, mert tenyleg nem volt elojele. Egyszer parezer km-rel arrebb dontottek ugy, hogy az uzletagat bezarjak es kirugnak mindenkit. De igy, hogy elkuldtek mindenkit, egy olyan kapcsolati toket adott, hogy evekig egesz jol ment a szeker. 15 eve nettoban tobbet kerestem, mint most. Igaz melobol is tobbet valaltam.

 

Utana meg – de az kis csapat volt – az egyik elokeszites alatt levo projektunk a valsagban nem kapott finanszirozast. Az elokeszitest ugy kell elkepzelni, hogy mar a ceg sajat penzen 3 milliardot beletolt. Probalkoztak tobb banknal, de sikertelenul. Ott is egyik naprol a masikra bejelentettek, hogy koszonik a munkat.

 

Itt az egyik kollegamat fel evre ra visszahivtak, en is visszamentem masfel ev mulva, de akkor teljesen mas volt mar a legkor, igy par honap alatt feladtam, jo fizetes ide vagy oda.

 

A mostani melohelyemen szerintem meg meg kb 1,5-2 ev van.  Egy olyan szegmensben vagyok, ami addigra minden bizonnyal kifullad.

 

Lehetne valtani, tobb penzert is felfele, de idoben nagyon rugalmas, es a munkaba jaras is egy iranyba fel oraba jellemzoen belefer. Ugy terveztem, hogy a jovo ev masodik feleben kezdek szetnezni.

 

Miota itt dolgozom, 1x mentem interjura, mert nagyon „eroszakosak” voltak. Mindenfelekeppen le akartak ulni egy „kotetlen beszelgetesre”. Mondtam, hogy nem akarok valtani. Azt nem mondtam, hogy ilyesmit csak akkor csinalnek, ha eppen nem lenne mas. A feladatok erdekesek, csak beszukitik egy ido utan az embert. Elmendtem. Bemondtam egy szamot, amiert valtanek, ami a mostani szint felett volt kb. 30%-al, es meg ok voltak felhaborodva, hogy ez a csillagos eg. Hat akkor megkoszontem es eljottem.

 

Azota mikor felhivnak a fizetesi szinttel kezdem a beszelgetest. Regebben sokat treningeztem interjukkal, mert jobban raertem, de most nincs energiam arra, hogy feleslegesen beszelgessek egyet.  

Előzmény: Order of Hermes (59314)