Vakarcs81 Creative Commons License 2018.07.27 0 0 16254

Ehh... Hát most erre mit mondjak?

 

Lehet hogy csak én vagyok csóró, de nem hiszem hogy mindenki megengedheti magának hogy 38.000-ért csináltassa meg a mesteremberrel. És le lehet szólni a kínait, de ma már ami nem kínai, az hamisítvány... :D

 

De én például nem járok fétish rendezvényekre, és nem is a melómhoz kell (akkor lehet hogy magasabbra tenném a lécet), de nekem a hálószobába jó a occóbb kínai is, sokszor a töredékért a nyugati márkásokhoz képest. És van olyan Westward Boundos latex szettem, amiről Kriszta úgy vakarta le a ragasztót, mert a gyártó valahogy elfelejtette, amíg van olyan nem egy kínai ruhám amit szintén nála kloridáltattam le, és amiknél ez nem volt gond. Ergo kinek a pap, kinek a papné... :P

 

NEKEM NEM az számít, hogy hú mert nem nagyhírű nyugati márka, hanem az, hogy eddig aki tőlem vásárolt, (megjegyzem nem egy visszatérő vevőm van) azok eddig még mosollyal távoztak.

 

A Magyar Online Piactéren szoktam hirdetni Ramando felhasználói név alatt, és eddig még a 10 év alatt csak pozitív visszajelzést kaptam. Nekem csak ez számít. :)

 

Aki nem hiszi, járjon utána... :)

 

Amúgy hogy mennyire tér el a csat? Passz. Döntse el mindenki maga. Én a kihasználatlanság miatt adtam el, nem azért mert bármi bajom volt vele. De ha akar, akkor az új gazdája majd ír róla véleményt. Ő is itteni fórumozó. :)

 

További szép estét mindenkinek! :)

 

Előzmény: TízÉvenemvoltamitt (16253)