cassano71 Creative Commons License 2018.07.24 0 0 109222

Az utolsó hegyig szinte 100%, hogy semmi nem fog történni, nincs olyan ember a mezőnyben aki összetettben veszélyes a két Sky-osra és képes lenne egy ilyen támadást végigvinni.

Ami bekavarhat az szerintem tényleg valami bukás vagy defekt. 

Dumoulin szerintem nem elégedett a helyzetével, ő nyilvánvalóan meg akarja nyerni a Tourt, nem tudom az ITT-n mi lesz, mennyit tud adni Thomasnak, de nagyon jó időfutammenő Thomas azt ne felejtsük el. A hollandnak kellene hozni valamennyit rajta még most a hegyekben, ezt persze a Sky legalább olyan jól tudja mint maga Dumoulin.

Azt gondolom, hogy Dumoulin holnap mindenképpen megpróbál időt adni Thomasnak, lehet hogy esélye nem lesz rá, lehet hogy még ő fog pluszban kapni, de biztosan megpróbálja. Ez alatt kb. annyit értek hogy a végén, ucsó 1-3 km-en, hamarabb aligha mert annyi nincs benne véleményem szerint.

A papírforma inkább az, hogy a két Sky-os utazni fog csak Dumoulin vagy éppen Bardet mögött és a legvégén Thomas kijön a szélárnyékból és lesprintel mindenkit, én ezt a forgatókönyvet várom. Ezt csinálta lényegében Thomas az Alpe D'Huezen is és előtte a 11. szakaszon is.

Előzmény: Attika30 (109219)