Zoli_s80 Creative Commons License 2018.07.21 0 0 1248

Amikben igazából még bizonytalanok vagyunk:
- Meg fogjuk nézni a hídnyitást, mert az azért kihagyhatatlan :) . Ha jól tudom a metrók csak éjfélig mennek. Gondolom a szálláshoz (Vosstaniya körül van) a visszautást éjszakai buszokkal kell majd megoldani (gyalog sem tragikus, kb 3 km; de azért ha nem muszáj, inkább gyorsítanánk a hazajutást tömegközlekedéssel). Nektek volt ebben tapasztalatatotok?

- 5 napos travelcard-ot gondoltunk venni az ott tartózkodás során. Lehet ezt automatából? Hogy megy ez? Kell vennem egy általános kártyát és arra feltölteni ezt az 5 napos jogosultságot? Ez megint egy kérdés amire nem találtam választ a neten.

- Megyünk Peterhof-ba. Azt találtam, hogy a palotába nem lehet előre jegyet venni csak a látogatás napján személyesen 12:00-től lehet ezt megvenni (az alsó parkba megvettük a belépőt már). Attól tartok, hogy km-es sor lesz ... :(


Illetve azért jó lenne megkóstolni egy-két orosz ételt, de olyan helyen, ahol azért az még megfizethető. Találtatok olyan helyet, ami nektek szimpatikus volt? Jó hely a KFC, de azért mégse oda mennénk ... :)

Előzmény: Cica2010 (1245)