ÖregMackó Creative Commons License 2018.07.18 0 1 5

Sajnos ezért fordulhat elő nem egyszer és nem kétszer, hogy a postás csak úgy eldobja valahol a leveleket mert ki sem kell vinnie. Most már a csekkek sem érkeznek meg nagy számban csak a tértivevényes utolsó felszólítás ami már esetleg költségekkel is terhel pl. bírság, kamatok.

A ma könnyen hozzáférhető technikákkal pillanatok alatt ellátható minden küldemény valamilyen vonalkóddal vagy nfc cimkével amit aztán ha szükséges nyomon lehet követni. Csak a szándék hiányzik az igény meg lenne rá. 

Többször írtam panaszlevelet a postának de mindahányszor rövid lakonikus elutasító válasz született amely szerint nincs regisztrálva, fogalmuk sincs...

Hát regisztrálják! ez lenne a dolguk, hogy kézbesítsenek. De nálunk senki sem azt csinálja ami a dolga, mindenki különböző kifogást keres mit miért nem...

 

És ez az aktivitás ebben a halott fórumban is erre mutat, hogy az emberek mindent elfogadnak birka módjára, elveszett hát elveszett...

 

A kínaiak megteszik, - nekem ingyen - hogy egészen a budapesti érkezésig nyomon követik a filléres tételeket. Az utolsó bejegyzés a tracking infók között általában az, hogy célországba megérkezett, Budapest Airport megérkezett stb.

Aztán innen nyoma vész. Több címre próbálok rendelni, ami hozzánk Érdre van kérve az halott ügy. Ráckevére, Zalaegerszegre, Nagylókra, Százhalombattára megérkeznek a csomagok. 

Sajnos ez a szolgáltatói hozzáállás lassan minden szolgáltatásnál megfigyelhető, csak az ügyfeleknek vannak kötelességei.

Azt hiszem egyet tehetek: nem rendelek ide többet semmit. egyszerű a megoldás csak csípi a csőröm. 

 

 

Előzmény: RJancsi (4)