Gianluca Vialli Creative Commons License 2018.07.16 0 0 17541

Direkt várok még a komolyabb vélemény nyilvánítással hiszen bőven van még idő igazolni, de az tény hogy vannak furcsaságok. Egyrészt szvsz Ederre szükségünk lett volna, én nagyon hasznos jó játékosnak tartom nyilván a mi szintünkön. Kínában jól fog keresni, kb szotyipénzért engedték el. Ebből is látszik hogy az Inter vezetősége konkrétan idiótának tart minket, már csak ezért sem üzletelnék velük. Kapus poszthoz is most mit lehet szólni, már az egésznek a hangulata, az üzenete számomra dühítő. Ha közepes vagy rossz lesz a gyerek akkor maradhat, ha lesz egy jó szezonja akkor viszi a Juve szintén vicc pénzért, aztán lesz 3 jó kapusok, az úgyis nagyon kevés.

Zapata eladása szerintem hiba volt. Konkrétan tavaly egy perc nyári közös munka nem volt a lábában, mégis elég szépen szórta a gólokat. Nála minden adott lett volna hogy szórja a gólokat nálunk a következő szezonokban, mondom ezt úgy hogy ő is szépen el tudott tűnni hosszú meccsekre. Azt megértettem volna, ha jön érte egy bombasztuikus visszautasíthatatlan ajánlat, de így..

 

Ami eddig elfogadható hogy szépen dobáljuk ki a haszontalan peremembereket, ez is már valami. Giampi újra építhet egy csapatot, konkrétan minden csaoatrészben. Kapus új, védelem is cserélődött, kp-án Torreira hiányát meg fogjuk érezni, szerintem Praet is elmegy végül, bár most a nagyok közül mindenki szépen bevásárolt, lehet hogy a belga már nem prioritás ezeknél a csapatoknál. Kell venni egy jó korban lévő gyilkos ösztönnel megáldott csatárt, ez nem kérdés.

Q-t én elengedném a Parma-nak. Ezt mondtam személyesen is a többieknek, hogy kedvelem és tisztelem Q-t, tavaly tényleg meglepett, de egyszerűen a kontra játékhoz, a gyors pár húzásos játékhoz ő már sajnos dinamikában nagyon kevés, a szezon második felében nálam ez nagyon kiütközött. Ha marad akkor sem szabadna minden meccsen vele kezdeni.

 

Szóval összességében csak a szokásos. A csapat szétkapva, megint tömegével jönnek majd az új nevek akiket majd lehet szeretni, vagy utálni ( teljesítménytől függően). Akinek van kettőnél több jobb meccse itt, azt először elvinnék gumicukorért, aztán ha nem adjuk akkor gumicukorért és pár túlárazott tiniért/haszontalan perem játékosért, majd a végén egy szép összegért amit min 3 részletben kapunk meg, x év után. Ha netalántán mi szeretnénk vásárolni a bajnokság meghatározó csapataitól akkor ahogyan az Interes példa is mutatja, nagyjából idiótának néznek minket a túlárazott játékosaikkal.

Meglátjuk!

Előzmény: solo_la_samp (17538)