Sziasztok,
lányokkal (9-12 év) szeretnék egyet túrázni, nem titkolt szándékom, hogy megszerettesem velük a természetet. Voltunk persze már túrákon, de hát elég nyavalygósok na. Motiváció gyanánt a gyerek kéktúra teljesítést (50km egy adott tájegységen) gondoltam ki nekik, amibe neki is vágnék, és tervem szerint egy menetben, 3 nap alatt abszolválnánk.
Első körben egy Hollókő - Felsőpetény szakaszt néztem ki, ez úgy adná magát nekünk közlekedésileg, viszont szempont a szállás. Nagy igényünk nincs, de nem szívesen cígölném magammal a fullos sátras cuccot, főleg mert az ő terhelhetőségük azért limitált. Mielőtt nekilátnék szállásokat bogarászni, kérdezném, hogy Ti mit javasoltok? Olyan szakasz kéne, amit ez a korosztály is bír/értékel (nem árt ha van valami program motiváció, valami különlegesség, akár egy fürdő, stb), és a szállás is megoldható, olyan 15-25km-enként.
Minden ötletet megköszönök - úgy gondolom, hogy aki végigjárta már (párszor), sokkal jobban látja ezt a kérdést mint én, Google alapján...