repcsepista
2018.07.12
|
|
0 0
1367
|
Vissza a természetes természetbe vagy fagy?-majd ha fagy, lesz fagyi... 1.: Ahol vagyunk, a temészet többet nem tudja megujjitani magát, tehát...Ugyanaakkor a salakanyagok fogyasztása növélese az egekbe há hjá rotty! Az egyetlen megoldás lenne...vissza a természetbe...Édenkertek létesitése minden tapodt földkerekseggeken...seggek vagyunk? 2.: Nem akarom koptatni a számat, nagy szám, nem hanem nyikorgok be tota csücsöritem a lukam...mert akik GÉPEK épek, apek...na még nem is majmok vagy állatok hanam a szó szaros értelmében csak géppüfögészeti-tivalöködők...nincsak gombnyomásokra képes legyilkolni...na közel vagyunk hogy ez a gollobis egy gombnyomás s puck! 3.: Trehát ha vak vezeti a világtalanokat, azok csa gépek s épek? -szépek? Értem mivel mikkel mi kell még, vagyunk megáldva...na most szoritom a popsim...mert akik képesek kárt tenni a természetben nem beszélve a lélek = gyerek s az a lélek ember csira lenne...de fénypacni csak! 4.: Az álmaimba...mikor a bolsoly sarkankigyó szovjet onion kapuc...most UK N1.gyarmata ami MagyarUSA lenne ga lenne lehetne? Talán egyik gyik sem ...hanem jönne kell egy ember alaku csilkóik = népek gyereki képviselői LŐ? -aha de nem ÖL Ő? -hanem a gondolátátt is hogy öl vagy fajtalankodj...megvilágitani hogy MINDNYÁJAN?- emberek vagyunk...1776 Magyur SpiritTiszta amcsi, minden ember egyen lő, de nem öl??? - sem nem ölt ládd GéHu krajba mielőtt e ee eee...mi e, lett volna már fel áldoztatta magát...ijjen őrültséget ember gyerk ki nem találhat hat hat kakabummm... 5.: Na a BbLia mondja...szegén Liácska ládd Amerigó Icca cicca hejjj...még meg sem szülehtett hogy répölték mekk... Na most az örök háboruság okát meg kár meg kór okozókat a a a...konkolkyokat körbe veszi az egész fÖld lakósai...ami azzal kezdődne a RÉGI...AZ ÖRÖK UJ? UJJUJUJUJJJ... 6.: Ollan hogy te kezet emelsz bántólag...nem eget földet pusztitó thermó ghermó atomfegyverek meg doomsday gépezetek...na amit izrálernek hivnak...azt totta fegyverteleniteni vagy...Na most EZ ÁLMODTAM, EDDIG MINDEN ÁLMOM BETLJESEDETT- SÜLT? MONDUK HA HA HAPCZI...NEM ÖLÜNK TÖBBET SSS...LENNE SEMMI ÉRTELME HA NEM LENNE ÖRÖK NAPOS BOLDOG ÉLET VÉG NÉLKÜLÜLI...SÜSS FEL NAP... ....Isten barma...de most cziborgája gája...im jövel... |
|