gurtnis Creative Commons License 2018.07.12 0 0 193505

Hát persze hogy lassulsz, ha csökken a lépésfrekvencia. Tessék úgy gyakorolni, hogy csípőt forgatunk és lépésfrekvencia marad. Ráadásul a hosszabb hátraengedésnek előredőléssel is kell járnia. Vagyis akkor gyorsulsz. És tessék kerékpározni is. 

Más: Szombaton valami Tönkölős dombrafutásra megyek. Nem jön senki??

Dombfutó: Mecseknádasdon már jártam, szép emelkedős rész. A leírásod teljesen meggyőzött arról, hogy nem szabad elmennem. Annyira, de annyira eltévedős vagyok. Vasárnap futottunk egy olyan helyen a futóbarátaimmal, ahol már négyszer megtettem a kört. Igaz, hogy visszafelé irányba mentünk most, de mégis ötször vittem el őket más irányba. Volt olyan, ahol láttam, hogy nincs jelzés, de olyan szépen kanyargott enyhe lejtősen az út, úgy élveztük.   :)  

qwertz77:  Mivel Polart használok, így számomra nagyon érdekes a rögzített anyag. érdekesség, hogy ennél a viszonylag nagy sebességnél is megmarad a 90(180)-es lépésfrekvenciád. Érdekelne, hogy mondjuk 6:00/km-nél is ennyi-e a mennyi?

Az azért tetszik, hogy a pulzusod rendesen megugrott, jól nyomod! :)  Viszont sebességben van még mit fejlődni! :)  (pulzuszóna ötös, sebességzóna négyes). 

 

Előzmény: Spenót (193501)