Csodaszarvas28 Creative Commons License 2018.07.11 0 4 678707

hogyaszongya.

 

nem vagyok teljesen naprakész az árakkal, de legyen egy átlagosnál jobb szállodai szoba 15/nap. kaja-pia legyen ugyanennyi. költőpénz, napidíj, faszomtuggya még 15. az kerekítve 50. de adunk a rongyrázásra, legyen napi 100. két hónappal és 30 emberrel számolva 180 millió aFt (adófizetői forint).

 

kb ennyi kellene, h küldjünk 10-10 ambíciózus szakembert Zágrábba, Splitbe, a magyar tulajdonú Eszékhez, h megfejtsük, mit is csinálnak a Dráva túlsó partján. Zágrábban még kurvázni is lehetne, Splitben nyaralni, Eszéken építeni a ner-kapcsolatokat. komolyan nem értem, miért nem csináljuk.

 

nem megvizsgálni, és egy részét beépíteni az itteni utánpótlásképzésbe, hanem tokkal-vonóval hazahozni. lefényképezni, dokumentálni mindent. a folyosó végén talált használt kotont és a szekrény mélyén megbújó lyukas guminőt is. mindent. és itthon felépíteni egy az egyben ugyanazt. plusz edzésterv, étrend, versenyeztetés, kiválasztás, megfigyelés és a többi millió dolog, ami nekem eszembe sem jut.

 

és lehetne ezt nagyban, szövetségi szinten is csinálni. Dinamo, Hajduk, Partizan, Zvezda, Legia, Wisla (?) Sparta, Pilzen, Rapid, Salzburg (?), Ajax, Bilbao. ha esetleg marad még aFt, akkor Barcelona, Real M., Boca, River.

 

mi a tököm akadályoz minket ebben? micsoda? az nem ér, h nincs rá pénz, mert tudjuk, h van. akkor?

 

de az igazi kérdés: igazolt ma valakit az ftc az azeri területi ligából?