Major Zeman Creative Commons License 2018.07.09 0 0 52578

-Igen, jár.

-(Rosszul olvassa/értelmezi a szabályokat.).

 

**Tekintettel arra, hogy** a korábban az Országos Egészségbiztosítási Pénztár által ellátott, **az egészségbiztosítási pénzbeli ellátásokkal (táppénz, gyermekápolási táppénz, csecsemőgondozási díj, gyermekgondozási díj), baleseti táppénzzel és utazási költségtérítéssel kapcsolatos feladatok 2017. november 1-jétől a Magyar Államkincstár Központjához kerültek át, ezért esetleges további kérdéseit az**   elnok@allamkincstar.gov.hu   **e-mail címre küldheti el, ahol készséggel állnak a járulékfizető biztosítottak rendelkezésére.**  

 

Ezen túlmenően az igényelbíráló szervnél -a Megyei Kormányhivatal megyeszékhelyén működő Járási Hivatalnál, vagy ha a közszférában dolgozik a  Magyar Államkincstár Illetmény-számfejtési Irodájánál, vagy ha 100 főnél többet foglalkoztató cégnél dolgozik a munkáltatói TB kifizetőhely tb. ügyintézőjénél- lehetősége van személyes konzultációt is kezdeményezni.

 

**Minta személyes konzultáció kezdeményezéséhez itt:**

 

http://aktaforum.hu/showthread.php?tid=3315

 

vagy ha a közszférában dolgozik itt:

 

http://aktaforum.hu/showthread.php?tid=3300

 

Lásd még:

https://egbiztpenzbeli.tcs.allamkincstar.gov.hu/

 

További, az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásaival kapcsolatos tájékoztatók, összefoglalók, segédletek, panaszlevél és egyéb beadvány minták itt:

http://aktaforum.hu/forumdisplay.php?fid=12

Előzmény: viziyeti (52575)