Törölt nick Creative Commons License 2018.07.07 -1 2 16960

Sziasztok

 

Mi is évek óta ismerkedünk a neten kisebb nagyobb sikerrel.

Több furcsa esetünk is volt, nem olyanok mint az előzőekben leírtak..

 

Az első pasi megfelelt volna de annyira link volt hogy ígérgetett folytatást, de sosem tudott eljönni a végén. Elbúcsúztunk a sokadik ilyen után tőle.

Kettő pasi volt akivel személyes randin kicsit nyúlkálhatott is az asztal alatt és a bugyiba is hogy legyen plusz ízelítő neki és még sem ment...

Meghátráltak a nemes feladattól! Egyik srác a randi után több nappal írt hogy nincs önbizalma mert mi túl jól nézünk ki és eltűnt utána.

A másik akivel volt több randi az a variálós volt. Nem akart szobát foglalni velünk ha nem erdőbe akarta csinálni vagy az út szélén, parkban fényes nappal stb. és nem ért pont rá mikor hívtuk:-)) el is tűnt hónapokra.

A harmadik féle az impotens, aki már az akciós esténken a párom "igyekezete" ellenére sem tudott kemény dorongot pordukálni és elélvezni sem. Pedig vele több alkalom is volt és csak egyszer ment neki...

Az utolsó volt a legügyesebb, de második alkalom után eltűnt köszönés nélkül pedig most kapott volna több lehetőséget mint eddig bármelyik előtte...

 

Miért olyan nehéz megírni hogy: kösz de van egy lány aki tetszik, vagy kösz de nem akarok többet találkozni veletek, vagy kösz de nem megy ez nekem stb.???

 

Legviccesebb az a srác aki sosem ért rá és azt akarta hogy utazzunk mi hozzá pár 100km-t, vigyük házhoz a puncit neki mert nem akar vagy nincs ideje semmit tenni amúgy.

 

Ezeknek a hármas szex nem egy ritka lehetőség egy minőségi szexre amit mi adtunk volna neki...Úgy kezelték mint egy húst amit le kell gyűrni gyorsan.

 

Ezek után feladtuk mi is!!! :-(