v3ctorsigma Creative Commons License 2018.07.01 0 0 510

Szóval ahogyan írtam a Higgs topikban, a fotonhoz tartozó hullám szétszedhető összetevőkre, ahol az egyik összetevő a spin-hullámhoz hasonló.

Egyébként nem értem a kötekedőket. Én folyamatosan olvasom a témát, leírom hátha mást is érdekel, és akkor  nekem esik, hogy az ÉN elméletem h*lyeség. Oké. LOL

Ezek tények, ahogyan az is, hogy a specrel levezethető hullámokból. Ott volt az egyenlet, letöröltétek. Oké. Nem az én tudásom lesz kevesebb, hanem a tietek. Nekem még mindig meg van a levezetés.

Egyénként, nem is lehet máshoz, ha a vákuum valamiféle szuperfolyadék, vagy valami szilárd entitás ahogyan azt Lorentz MEGTALÁLTA annó.

Mert nem ő találta ki az étert. Ezt adják ki az egyenletek. Ő csak megtalálta ezt a lehetséges értelmezést.

És már ezerszer leírtam, az einsteini  relativitás a Lorentz egyenletekre épül. (na meg Riemann ).

They used Maxwell's equations and the principle of relativity to deduce a theory that is mathematically equivalent to the theory later developed by Einstein.

https://en.wikipedia.org/wiki/Special_relativity_(alternative_formulations)#Lorentz_ether_theory

Ez nem az "én elméletem". Ez egy tény. Akit nem érdekelnek a tények, az ne foglalkozzon a tudámánnyal, menjen SCIFIt nézni.

Ahogyan azt a többség teszi.