Győri Márta Creative Commons License 2018.06.26 0 4 35468

Teljesen korrekt árakkal mennek az öbölben!

Báááááár van olyan hely, ahol 1 üveg bor 1000!! euró  :D 

Risanban van egy isteni fagyizó, valamint egy étterem rögtön a piac mellett(nem a piacnál, mert az inkább pizzázó, bár az sem rossz csak snassz).

Szóval az étterem egy fateraszos hely, ventilátor van kint neki, ami párásít is, így kellemes a 40 fokban :) Kopasz magas pincér jó fej, ha vigyorogsz nagyobb adagot hoz :DDD. Csirkemell és a chevap is ott készül frissen. Előételnek kérés nélkül kapsz valami fokhagymás krémes izét, ami isteni, de ne lepődj meg, bár nem drága, de nem ajándék :D Piac mellette van pont, ott minden van, ruha, zöldség, oliva helyi termelős, sajtok stb.. Méh rengeteg a piac miatt, ha valaki allergiás az ne menjen be. 

Morinj: Nagy plázs, bár itt kicsit hideg a víz, mert 2 patak is ömlik bele. Kisbolt is van, jó árakkal, étterem a bolt mellett(rohadt lassú  a kiszolgálás és felét elfelejtik). Aztán van egy nagyoooon fullos Catovica Mlini, ide érdemes foglalni helyet, mert mindig tele van. Sajnos gazdagokra épülnek az árak és szegényekre az adagok :D Viszont érdemes megnézni egy csoda a hely :)

Perast: Sokáig fizetős volt a parkoló, de tavaly valamiért be tudtam menni ingyen is :) Romantikus hely és a holtak szigetére innen lehet csónakokkal átmenni (nem drága pár euro). Több étterem is van. Nevét nem tudom, de én abban szoktam enni, ahol a parton kosárpálya van mellette. Viszonylag jó árak és fini a kaja. Múzeumba érdemes bemenni (nemcsak a hűs miatt). Múzeum a szigeten is van.

Kotor: Drága, zsúfolt és hatalmas nagy bulis hely :) Sajnos a parkoló fizetős, eddig nem volt baj, vigyáztak a kocsikra. Vár mellett bazááár. Pop-cornos, vattacukis, fagyis meg minden. Helyi jellegzetes dolgokat is lehet venni. Bent a várban több étterem is van és templom amit érdemes megnézni az egyikbe múmia is van (rémisztő). Szeretek sétálni a falai között, valamiért 31 év után elvarázsol :))))

Előzmény: Judit Schneider (35465)