Ati_66 Creative Commons License 2018.06.25 0 0 193087

Az a baj vidéken elég kevés az olyan bolt ahol normális futócipőből van választék márkától függetlenül.

A Hervisben, Dechatlonban időnként felbukkan 1-1 márka én igényeimnek megfelelő megfelelő modelljéből, de Intersport, Sportfactory, Playmax  üzletekbe ritkán tévedek be, de ott még soha nem volt olyan amit felpróbáltam volna. Nekem szerencsém van Egerben van egy Spurifutóbolt partner, nála nagyobb választék van, illetve tud lekérni cipőt ha szükséges. Ettől függetlenül én amit itthon vásároltam az utóbbi években azt Budapesten vettem.

Ami az árat illeti. Sajnos az én igényeimnek megfelelő cipők itthon mostanában akciósan sem olcsóbbak 30.000,-Ft-nál. Sajnos az olcsóbb modellek csillapítása nekem kevés. A hazai árak nagyjából a nemzetközi listaárnak felelnek meg, így a mostani gyenge forint előbb utóbb drágítani fogja itthon a cipőket.

 

Külföldről sem tudtam sokkal olcsóbban rendelni, ami nekem tetszik azok 140-150 EUR körüli bevezető áron vannak és akciósan is ritkán olcsóbbak mint 90EUR.

A Nyúlcipőben a Triumph ISO2  akciósan 34k.

Mivel az a 2016-os modell így külföldön már az ISO3-as változatát akciózzák, mert az idei az ISO4, igaz az évről évre emelkedő áron és változó színkombinációkon kívül nem tudom milyen más érdemi változtatás történik ennél az ISO szériánál.

Ha most vennék cipőt ezt rendelném, mert innét már vásároltam és ennél nagyobb engedmény legfeljebb csak akkor lesz, ha csak 1-2 szélső méret marad belőle, ahogy megfigyeltem az elmúlt 1,5 évben. 

Előzmény: Szajrés (193077)