Definition60 Creative Commons License 2018.06.22 0 0 7618

FRISSFONTOSFelnőtt férfiak és nők, akik csak hírből ismerik a szexetA Nyugat bűnrészessége, hogy fenntartják a Fidesz illiberális rendszerétBarnarizses lencseágyon négy ízű tücsök. - Fincsi!Vádat emeltek a detektoros kincskereső ellenakiralyBŰNÜGYjúnius 21., csütörtök 8:12 278 696

Kisebb értékre, régészeti leletre elkövetett lopás miatt emelt vádat a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség egy kaposvári férfival szemben, aki az ajádnékba kapott fémkeresőjével 2,5 éven át járta a somogyi szántóföldeket kincsek után kutatva.

Az ügyészség szerint "engedély nélküli régészeti kutatásai" rendszerint sikerrel jártak, több száz, régészeti leletnek minősülő tárgyat, például római pénzérméket, II. András idejéből származó dénárt, vagy későbbi középkori pénzeket is talált.

Ezek a magyar törvények alapján a Magyar Állam tulajdonát képezik, a vádlott viszont hazavitte, és az interneten eladásra kínálta leleteit. Az örökségvédelmi hatóság munkatársai a hirdetések alapjánt tettek feljelentést ellene.

Az ügyészség próbaidőt és a régészeti leletek eladásából származó bevételei elkobzását indítványozta. (Via Ügyészség)

 

A 444 hosszú távú, stabil működése csak olvasóink hozzájárulásával biztosítható. Támogasd rendszeresen a szerkesztőséget!NÉPSZERŰ2 MinDigTV csomag, amelyekkel féláron tévézhetMinDig TV ExtraHuawei Mate 10 Litetelekom.huEzek most a legfelkapottabb programozási területekGreenfox AcademyTökéletes képet posztolt a rendőrség a vásárhelyi aszfaltos csalóról, aki egy láthatatlan lapátra támaszkodva, cigizve, munkásruhában lóbál tízezreseketEgy szemüveges férfi a farkát lógatta a 4-es, 6-os villamoson egy nő mellettEgy horrorfilm története lehetne, de éppen attól igazán ijesztő, hogy igazby TaboolaURALKODJ MAGADON!Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.HOZZÁSZÓLÁSOK© 2018 - !!444!!! - Magyar Jeti Zrt.