bellone72 Creative Commons License 2018.06.22 0 0 192961

Hű, ez nagyon jól indult! Azt sajnálom, hogy végén "elment" a marketing sávba. Nyilván fontos, hogy a legtöbben a főszponzor csukáját használják.:(

 

Nem bocsátkoznék kiegészítő elemzésbe, de az az érzésem megint, hogy a férfi mezőny nagyon "hígul". Megint elnézést kérek, mielőtt folytatnám, nem akarok senkit megsérteni! Évről-évre jönnek a csajok és megállíthatatlanok. Edzővel csinálják -sokszor többszörös anyaként -, vagy mi az a plusz, amivel folyamatosan odaérnek a legjobbjaik a domináns férfimezőny elé? Órákkal akár.

 

Az első MB-men Wermescher Ildire ragadtam, egy ideig ment, aztán Vöröskőtől kaptam tőle ~50 percet. 2012-ben "4." lettem a T50-en, de két csaj is csúnyán lealázott, mert sokkal jobbak voltak. Femina ki is mondta: szokatlanul gyenge (volt) a férfi mezőny! Igaza volt.

 

Azóta, a tavalyi Sopron Trailt kivéve, sosem utasított maga mögé női versenyző, de nem is indultam sokkal több versenyen. (Ha a TT-k nem számítanak) Paál Emőkére tapadtam az első kilométereken, aztán Anyec megelőzte és még két csaj, beértem mindenkit, de a befutót elvétettem, visszaelőzött az első. Legalább, nem fizikálisan maradtam alul.

 

Érzem, hogy a "felhígul", túl durva, de szerinted, szerintetek hogyan lehet ezt helyre tenni? Vagy, nem kell semmi és elmossuk a határokat? 

Előzmény: Csempa (192949)