szofi762 Creative Commons License 2018.06.20 0 0 2230

A marseille-i proramodhoz tudok hozzáfűzni: Avignonból érdemes egy kirándulást tenni a Pont du Gardhoz, busszal bizzos megoldható a vátosból, de vissza is kell buszozni utána. Ha mentek fürdőruhát vigyetek, lehet fürdeni a Gard folyóban a római vízvezeték alatt!

Vagy esetleg ha fenti proram nem jön össte Aix és Avignon mehet egy nap, mert onnan közvetlen vissza tudtok jönni vonattal. Így felszabadul egy nap akkor elmehettek  Cassisba vagy áthajóztok a Frioul szigetekre. Ez utóbbit semmiképp ne hagyjátok ki, már csak azért sem mert gyönyörű a város, a  régi kikötő a tenger felől. Ez egy fél napos program, akár Aix után is mehet ha marad a 2 város 2 külön nap.

Igen Luminybe mi is kimentünk, a túra a Sormiuhoz több mnt 1 óra de csodás szakaszon mész végig. Mi március végén voltunk, rajtunk kívül egy család volt az öbölben, pazar a fekvése!

Igen a jegy 24 órás, ha du. 5kor kezeled le akkor másnap du.5ig érvényes. Nekünk a kikötőtől 5 percre van a szállásunk, a pályudvartól mindig sétálunk egész a kikötőig.

 

Előzmény: aszofi (2227)