simi811118 Creative Commons License 2018.06.19 0 0 62682

Sziasztok!


Eladó első tulajtól, Magyaro.-n vásárolt 2008-as 1.2 i-DSi Jazz, S-Cool. Beütött Murphy törvény : ha el akarsz valamit adni, tuti baj történik vele. Én is így jártam 2 hete, egy bringabaleset miatt javítani kellett a motorháztetőt (ami jelenleg csak alapozva van) és a szélvédőt is cserélni kellett. Szerencsére a bringás könnyebb sérüléssel megúszta.

Ha már szervízbe ment : vadonatúj féknyergek hátul, fékolaj csere, motorolaj és szűrő csere, légszűrő, pollenszűrő csere, gyertyák cserélve, klíma frissen töltve (még a gyári volt benne, ideje volt frissíteni, kb 40% már hiányzott belőle)
Teljesebb leírást több nagyfelbontású képpel nagyon szívesen küldök a valóban érdeklődőknek, de feleslegesen ne raboljuk egymás idejét.

Tőszavakban : mostani bringás balesettől eltekintve teljesen sérülés és törésmentes, 0km-től egy tulaj és egy sofőr, jelenleg 169Ekm, folyamatosan minőségi szervízt kapott, Extrák : S-Cool felszereltséggel (+ülésfűtés, + 2 garnitúra kerék, + nem gyári hifi).
Jazz nyűgöktől MENTES : beázás, nyelestengely hiba, henger kolompolás, stb.
Fix Ár : 1.500.000.-HUF

Vadonatúj autót keresők fáradjanak a Honda szalonba, polírozva még sosem volt így néhány napi karc van rajta, az új tulaj felpolíroztathatja ha akarja. Nyári gumik lassan cserések, a téli jó formában van.

Egy fotót itt hagyok az érdeklődőknek, figyelemfelkeltés céljából : (a piros felni ellenére sosem volt racsing verda, én sem vagyok olyan, már kinőttem; meg a Jazz sem arra való, de nekem így tetszett)

Ha érdeklődsz, tedd azt a bela.simko kukac gmail pont com címen

Alkuhuszárok kérem ne. Ennyit akarok érte kapni, ha sokallod, ajánlom a használtauto pont hu oldalt, rengeteg sok szép olcsó Jazz van (külföldről, ismeretlen előélettel, kedves, jószívű kereskedőktől)

Helyszín : Tiszavasvári