StJG_G_D Creative Commons License 2018.06.12 0 0 23621

Tisztelt/Kedves Barátaim, ismeretlenül is itt e fórumon!

Már jelentkeztem talán többször is, h eladnám 605 SRI ('93, 2.0 b/gáz, aut, 330 ekm) autómat. Eddig minden alkalommal meggondoltam magam.

Most, azt hiszem végleges, visszafordíthatatlan döntésem. Nem azért, mert vmi bajom lenne szeretett autómmal. Jan végén pl. Spanyolországban voltam vele (6 ekm oda-vissza gond nélkül), márc elején ezzel voltam Ausztriában síelni. Szóval meg vagyok elégedve vele.

Vettem viszont egy másik peugeot-ot. Egy expert-et, amit bádogsátornak (kvazi-lakóautó) akarok kialakítani. Van napi használatú munkaautóm (tescogazdaságos, még a gázüzemnél is kedvezőbb fenntartású), így a 605 tartása már sok.

Az autó hajtáslánca rendben. Motor működik rendben, az olajat persze korának megfelelően csipegeti. Az automata váltóval soha nem volt gondom. Az önmagában - ahogy figyelem - komoly érték. A karosszéria sztem korához képest rendben, kivéve a jobb oldali küszöböt. Van vele tennivaló, nem tagadom, ha valaki parádés kocsinak venné. A belvilág korához képest megkímélt. Vonóhorog van rajta. Vizsga 2019 márc-ig

Adok hozzá négy db felnit - évszakos gumicseréhez kell. 

 

Hogy mennyi az annyi? 150 eHUF (egyszázötvenezer forint). 

Miért ennyi, ha ... 2002-ben vettem, akkor 89ekm volt benne. nem tom pörgették-e. Azt hiszem nem. Egy német emberé volt, megkaptam akkor a szervizkönyvét. Vigyáztam rá, rendesen kiszolgált. Valakinek még hasznára lehet. 

Ha valakit érdekel, az oldstrugglerkukacfreemailponthu címre írjon.

Próbálom máshol is jelezni, h eladó. Aki hozza a pénzt, viheti. 

Nem vagyok boldog.

De a 605 vége nekem a lakóautózás (bádogsátrazás, mint a lakóautózás óvodája) kezdetét jelenti.