Törölt nick
2018.06.10
|
|
0 0
4719
|
Voltam jó pár pszichiáternél. Egyik nagyobb csalódás volt, mint a másik. Ők tényleg a gyógyszerszedésre akartak rábeszélni! Volt amelyik azt mondta, hogy a legjobb lenne, ha belenyugodnék, hogy életem végéig gyógyszert kell szednem! Tisztára ki voltam lelkileg készülve, amikor eljöttem tőle! Orvosként soha nem halott az ilyen a toleranciáról?!?! Ha meg igen, akkor hogy képzeli, hogy az ember az élete végéig ezeken a mérgeken marad? Aztán nagy nehezen találtam egy jó addiktológus, aki tényleg sokat segített. Nélküle még mindig nem tudtam volna csökkenteni a gyógyszeremet, annyira kínzott a tolerancia...Igaz, hogy ő meg túl gyors tempót diktál. De még mindig jobb, mint sok más addiktológus, aki az én doktoromnál is gyorsabb - pár hetes - lerakásra motiválja a leszokni vágyót...Szóval szerintem is nagy segítség lehet egy jó addiktológus, feltéve ha nem akar újabb gyógyszerre rábeszélni - pl. antidepresszánsra - hogy azzal segítse elő a leszokást. Szerencsére az enyémet sikerült lebeszélni az ötletéről, és nem sértődött meg... |
Előzmény: sneeblejack (4718)
|
|