TímeaNagy84 Creative Commons License 2018.06.09 0 1 230

Sziasztok!

Hogy melyik a legjobb társkereső? Lehet nem ezt akarjátok hallani de mindenkinek másra van szüksége, így mindenkinek más. Ki csak beszélgetni akar, ki csak flörtölni, valaki szex kapcsolatot keres és valaki komolyat.

Az én számomra a tárkeresés, a komoly kapcsolat kialakítását jelenti, az ilyen jellegű oldalak közül az Első Találkozás párkeresőt tudom ajánlani, több itteni fórumlakó is ezen az oldalon talált párt. Pozitívak a vélemények, kivéve a konkurenciát persze. :)) Nem célom senkit sem reklámozni, nem biztos hogy mindenkinek bejön, mert viszonylag nehéz bejutni és elég erős a moderálási rendszere, a komoly kapcsolatok támogatása lévén. Cserében FULL INGYENES és igényesen kialakított felületei vannak. A másik oldal amivel még jó tapasztalatom volt az a Meltin társkereső, nem is tudom az üzemel-e még. Az előbbi a frissebb.

Amúgy érdemes több oldalra is regelni, de amit ajánlok ne nagyon fizessetek elő, mert vannak olyan oldalak is akik a megújuló előfizetéssel már sok embert leszedtek a tudta nélkül. A fizetősökkel csak nagyon óvatosan. részletekért lásd lejjebb legjobbtárskereső oldalak (amit mindenhol reklámoznak) és társai....