japipapi Creative Commons License 2018.06.09 -4 4 63508

Szia!

Köszönöm.

Minden történésed figyelem, annak ellenére ritkán reagálok. Nagy harcos vagy, minden tiszteletet Neked!

Nekem csak megfaragtak fél pofám és sugarat, mint lórúgást (60 G) sugarat kaptam. Ezen kívül semmilyen kezelést. Talán meg tudták akadályozni a terjedést? Fene tudja, úgy tűnik nem jelentkezik rosszabbodást. 

Saját magam kuruzslom, tömöm a természetes vitaminokat. Azt olvastam, hogy vérből nem látszik a rák. Viszont úgy gondoltam immun állapot talán látszik, legalább is a többlet vagy alapvető cuccok látszanak, a labor eredmények segíthetnek legalább a táplálkozáshoz. Másfél éven át minden hónapban csináltattam rutin vérképet. A cégén nem volt csillag! A háziorvos kiszúrta a szerinte indokolatlan labort, leállított. De akkor már vérképem, tökéletes volt. Mos ismét szeretnék egy kontrollt, kifogom sírni, hisz fél éve nem háborgattam. Engem ez nyugtat meg.

Nagyon szerettem a nyers zöldborsót, de megenni nem tudtam, foghíján. Velem nem szúr ki, miszlikbe mixáltam egy kis vízzel! :-) Marha jót faltam. 

Szóval nekem ilyesmi az immunterápiám. :-D Lehet ezek baromságok, de nem akarok mesterséges cuccokat benyelni amíg lehet. 

Remélem a CT-d kicsit megnyugtató lesz, mert megérdemled!