-verkli- Creative Commons License 2018.06.06 0 0 2185

"Lehet, hogy uncsi. De ez volt a mult szazad egyik legnagyobb tragediaja. Es barmikor ujra megtortenhet, ahogy a dolgok most allnak. (Tulajdonkeppen az abortusszal ez folyik: artatlan emberi eletek kiirtasa.)"

Az uncsi az, hogy nem idevaló, mégis állandóan ezzel jössz. Most még @Béla is átváltott erre a disznóevéses konteója helyett.

Megtörténhet a népirtás. Ahogy már megtörtént sokszor, a Biblia szerint esetenként Isten parancsára. Az Ószövetségben Isten személyesen irtott ki népeket. Egyszer pár ember híján az egész emberiséget kiirtotta. Az Ószövetségben Isten faji alapon különbözteti meg az embereket. Az Ószövetségben az Isten leszármazási, azaz faji alapon jelöli ki a neki kedves népet. Úgyhogy ne gyere nekem azzal, hogy a népirtás meg a fajelmélet új találmány, amikor a Biblia része mindkét dolog. Sőt, nemcsak, hogy része, de a Biblia szerint a törvényalkotónak megjelölt személy találmánya.

Becsukott szemmel mantrázod a butaságot, és valamiért mindig átfut a szemed azokon a verseken, ahol az Isten személyesen találja fel a faji ideológiát és népirtásra buzdít, vagy épp megteszi. Meg azokon a részeken is, ahol a terhes nők és magzataik kiirtására szólít fel az Úr.

Egyáltalán hogy a picsába kerül ide az abortusz, meg a nácik? Úgy, hogy minden alkalommal belekeveritek egy olyan vitába, aminek nem ez a témája.

"Azert, hogy emberek eletet vedje."

Akkor Mussolini, Hitler, és a Katolikus Egyház szövetsége az emberek életét védte? Beszarok. Hibás döntést hozott a Katolikus Egyház, mert emberek alkotják, te szerencsétlen.

"A "minden relativ"-ot vallok szavaiknak a sulya nem sokat szamit - mert ok maguk is azt gondoljak a sajat velemenyukrol, hogy szubjektiv, es lehet, hogy rossz, teves, hibas."

És a te "véleményed" hibátlan, örök? Én legalább annyit felismertem, hogy szubjektum vagyok, és nem azonos Istennel. Neked ez még hátravan (inkább előre).

Na mindegy...abbahagyom veled és @Bélával -a holt lelkekkel- való ezirányú vitát. Inkább koncentrálok a többiek vitaképes gondolataira.

Előzmény: isabellee (2177)