Feketeati Creative Commons License 2018.06.05 0 0 55020

Köszönöm az infót.

Hát igen... Tulajdonképpen így zárható, de számomra ez nem egy tartható állapot. 20 évvel ezelőtt, amikor volt egy Trabantom, azt zártam így. Ehhez azért túl sokba került ez az autó... Azóta, hogy megvan az LR3, csak olvasok, olvasok, olvasok. Sok mindent találtam, annyi videó, leírás, minden van fent, hogy folyton művelődöm belőle. A kulcsok nem működése szerintem valami jeladó probléma, ma megnézték a kulcsokat, azok adnak jelet. Az autó nem veszi ezek szerint.

Az intercoolert megrendeltem e-bay-ről, a vízcsőcsonk csatlakozást, ami a motor közepén-tetején található és szivárog, szintén megrendeltem, nem bírok tétlenül várakozni, hogy majd valahogy lesz, azt addig meg elvagyok. Amúgy eszik most vagy 20 liter gázolajat csórikám, meg szépen füstöl is mellé, és cserébe még nem is akar menni rendesen :) 

A navigáció ezt írja ki: HLDF CAN BOOTLOADER WAITING TO START DOWNLOAD

Ez se csinál semmit, viszont erről is találtam egy csomó leírást. 

Az autómon lévő összes probléma típushibának tűnik. Amúgy az itt fórumozó emberek már biztosan mind végigjárták ezeket a saját autójukkal. Nekem Toyotám volt előtte sok évig, ennyi hibával 10 év alatt nem találkoztam, azért vagyok így kétségbeesve, mert egyáltalán semmit se tudtam a Land Roverekről. Igaziból vissza akartam vinni, akitől vettem, de valamiért mégsem tettem. Inkább szopok vele... Tetszik a nagy behemót karosszéria, meg a luxus, amit a Toyotákból igen hiányoltam.

A navigációs problémára kínálnak recovery cd-t ilyet nem vásárolt esetleg már valaki?

Előzmény: Discovery2 (55019)