Gianluca Vialli Creative Commons License 2018.06.05 0 0 17479

ne legyen igazam, de szerintem konkrétan teljesen új csapatot kell építenie Giampinak. Ha Viviano megy akkor nyilván jöhet helyette egy rutinos stabil kapus. Védelemről már esett szó, itt azért Silvestre-t én megtartanám, nem kerül ő nagy kiadásba ráadásul az ő rutinjára mindig szükség van.

 

KP szerintem szintén szét lesz kapva: Praet, Torreira távozása egyértelmű, de én még idevenném Linettyt is. Én Giampi helyében most kiszórnám az összes olyan peremembert akikre évek óta nincsen igazán szükségünk. ( neveket nem is írok annyi van)

 

A támadószekció is veszélyes szerintem, az tény hogy a kis lengyel srácnak most már sokkal több szerepet kell adni, hogy ki lesz mellette az már más kérdés. Nyilván ha marad akkor Duvánt is erőltetni kell. Caprari is érdekes lehet, bár számomra összességben eléggé súlytalannak tűnt a szezonban.

Valamint ahogyan tavaly is elmondtam a szezon előtt ( nem jött be) Q-ra már nem lehet építeni a csapatot. Tényleg meglőtte a góljait, sok tizit is bevágott, de összességében főleg a vége felé, látszott hogy meccsekre el tud tűnni az öreg. A nagyon lendületes támadásokhoz ( feltéve ha lesznek) ő már nagyon kevés dinamikában. Nagyon örülnék ha kifognánk egy jó korban lévő a ligában már bizonyított igazi gólvágót.

 

ami nekem még nagy hiányérzetem volt a szezonban és remélem a következő idényben ez fog változni: szabadrúgás gólok ( Torreira néha bevágott 1-2 az igaz), de még több kéne. Valamint a szögletek utáni fejesgólok, akár egy magas középhátvédtól.. ez nálunk évek óta hiánycikk sajnos.