"...A Makarov a privát gyűjteményem része - mint azt írtam többször -,így semmi köze a bolthoz nincsen,de hogy bearanyozzam a napod van egy Orosz TT-m is amelyet még drágábban fogok itt eladásra kínálni,csak megvárom,hogy az előzőeket megemészd,hiszen csak neked írok!"
- Nem tudom, hogy ez a fölényeskedő, cinikus megjegyzések mennyire elfogadott ezen az oldalon, de én azért a helyedben (kereskedőként) óvatosabban kezelném az itt jelenlévőket. Pláne annak tudatában, hogy tájékozódásul sokan olvassák ezeket a szakmai fórumokat.
- A Makarov éleskonverziód árának miértjére - okára meg csak azért kérdeztem rá, mert nekem is van/volt belőle, szintén gyönyörű (hibátlan), 9mm PAK-ra átalakított - még az akkori, szintén a volt Szovjetunióban legyártott utolsó darabok egyike, amit a feltüntetett árad feléért vásároltam meg anno. Igaz, azóta eltelt bő 3 év, de azért nem gondolnám, hogy ennyit romlott volna a forint azóta, vagy hogy ennyire nehezen beszerezhetővé vált ez a típus.
- Ha már így felemlegetted, a TT-pisztolyod árképzésére is kíváncsi lennék - ha felteszel róla képet/képeket, akkor azt szétszedett állapotban is készíts róla.
Üdv.