Taljanbika Creative Commons License 2018.06.02 0 1 26364

Nem könnyű ez!

Mi két évet voltunk együtt a párommal, aztán felsorolta a negativ tulajdonságaimat és viszlát...

Nem mondom hogy nem volt igaza, mert sokszor tényleg túl negativan/reálisan látom a dolgokat,de neki nem kellett megküzdenie semmiért, a családja sokáig egy közép osztályba tartozott, már nem, de hiába 32 éves még mindig a szüleivel lakik és a keresete ugymond zsebpénz! Én mindig is csóró voltam, én is apummal lakom, de apum 60 évesen nem talál munkát, én dolgozok de alig van életem mellette, ebből adódik a negativitásom, de ő ezt nem értette meg, nem is hibáztatom érte mert addig nem tudja az ember hogy milyen amig nem kerül bele, tervben volt hogy veszek egy házat és összeköltötünk, de ő nem akarta hogy apum ott lakjon velünk, ahol meg most lakunk ott elég rossz a helyzet szomszédság terén és nem hagynám itt!

A lényeg az hogy azóta összejött egy haverjával, és kiderült hogy ez miatt is szakitottunk, kicsit padlóra küldött mert a pasi elég érdekes fazon, antiszociális stb.

Én tudom hogy jó döntést hoztam, mert azóta ő is "formálodott" a pasi mellett, felszedett vagy 10kilót,és már nem az a szép szőke lány akit én megismertem, de azért rossz látni őket együtt...

Jó lenne találni valakit akivel egy irányba húzunk, de eddig nem akartam senkit magam mellé!

Tudom hogy megérdemlem hogy nekem is legyen valakim, de nehéz megtalálni az igazit!

Előzmény: Törölt nick (26363)