Gianluca Vialli Creative Commons License 2018.05.31 0 0 17459

mindenben egyetértek. az ember már névvel ellátott mezt sem mer venni. Tavaly évközben gondolkodtam egy Schick-esen, mondván ez a srác lesz az új Dybala.. a többi már történelem. Aki nálunk lehúz 2-3 évet szinte már klublegenda státuszba kerül.

 

Praet 100% hogy úgy építette fel a karrierjét az ügynökével karöltve, hogy az Anderlechttől távozva maximum 2 évet tölt nálunk. Megtanul olaszul, tapasztalatot és nevet szerez magának a ligában aztán dobbant. Az oké ( igazából nem oké) hogy tranzit klub vagyunk, de itt már nem arról van szó, hogy csak a világ klasszis aspiráns srácok távoznak, mert azzal tényleg nincsen baj ahogyan Torreira esetében sincs szvsz. A játékos menne, a tudása megvan a továbblépésre, nekünk sem jön rosszul a pénz, mindenki boldog. De az tényleg vicc hogy aki nálunk letud 2-3 jó meccset, már remeghetünk hogy kopogtat érte  mondjuk az Inter. Strinic esete erre a legjobb példa.

 

Tök irreveláns téma, de a szezon utolsó 1-2 hónapjában már annyira belefásultam ebbe a kilátástalanságba amit a csapatunk focinak hív, hogy teljesen elment a kedvem a meccsek nézésétől is. A nyári mercato ugyanez. Ha valaki a VB-n jól teljesít már ürítheti is ki az öltözőszekrényét Genovában. Annyira érzem hogy augusztus közepétől kezdve itt fogunk b.zmegolni, mert az eladott játékosoknak nem lesz még minőségi pótlása, aztán az utolsó utáni pillanatokban fogunk kapkodva idecsábítani valami Serie B-s csodagyeret ilyen olyan posztra. Giampitól meg a " nekem nem ezt ígérték" nyilatkozatokat olvasgathatjuk. És minden évben ugyanez a lemez. Ferrero újra elfogja mondani ugyanazokat a mondatokat, hogy ez a mi szezonunk lesz és ez a cél meg az a cél stb. Tök unalmas!

Előzmény: magyarbasi (17458)