egypár7977 Creative Commons License 2018.05.29 0 4 16693

Szia/sztok

Legyél egy kicsit őszintébb magaddal :) mert nekünk az jött le elsősorban, hogy azért egy kicsit mégis csak zavarna téged, ha mással lefeküdne. Ha szívesen végig néznéd és nem csak elképzelnéd ezt és nem jutna ilyen az eszedbe, hogy mit fogsz érezni, ha utána TE is lefekszel vele, akkor tényleg nem zavarna illetve nem fog zavarni a dolog.

 

Még mielőtt bárki belekötne, ez csak a mi kettőnk véleménye a megszerzett tapasztalataink illetve az olvasottak alapján!!!

 

Hogy milyen érzés volt utána?

Először is egy jó tanács:

-Legelsőre azt kell tisztáznotok magatokban, hogy ami akkor és ott történik az CSAK SZEX.

Nem élvezet, hanem ÉRZELEM mentes szex. Amíg ezt nem tisztázzátok magatokban, addig ne is vágjatok bele semmi ilyesmibe, mert abból később csak gondotok, bajotok lesz /akár féltékenység akár ... stb/ és úgy a legjobb, ha nem csak "nézőként" vagy jelen, hanem aktívan részt veszel benne, hogy a párod mindkettőtökkel foglalkozik. Olyankor /pláne első pár alkalommal/ ne arra figyelj, hogy egy másik pasi szexel a pároddal, hanem magadra koncentrálj és arra hogy a párod ezt mennyire élvezi, ne félj az majd rendesen beindít illetve lázba hoz téged is.

Szóval, ha már minden "simán" megy, ránk maximálisan pozitív hatással volt, akár hölgy, akár /hetero/ pasi a partner. A pozitív alatt azt kell érteni, hogy mi is sokkal jobban kívántuk egymást, mondhatni megnőtt a szexuális étvágyunk egymás iránt is.

 

Nagyjából /röviden/ ennyi.

 

Mégegyszer:

-EZ A SAJÁT VÉLEMÉNYÜNK ÉS A TAPASZTALATAINK, ha valaki jobban, másképpen látja illetve mások a tapasztalatok /mert biztos van ilyen/ ennek mi örülünk, de nekünk ez vált be és ezek a tapasztalataink.

Köszönjük :)

Előzmény: stefi1969 (16691)