mindenki senkije Creative Commons License 2018.05.29 0 0 49286

Megnéztem én is, kiválóan szórakoztam!

Én nagyjából ezt vártam, vissza is lehet olvasni, be is írtam ide: egy vérbeli western kalandot, esetleg afféle Indy utánérzést, ilyenekből akár 100 is készülhetne. Ez a film full western klisékre épült, nem egy nagy sztori, sok-sok lövöldözés meg száguldás a falconnal meg mindenféle kétes alakok kergetőznek + számtalan KALAMAJKA :D de roppant élvezetes és végre TÁGÍTOTTA az sw univerzumot, nem szűkítette. 

Még SW feeling is volt, ritkán, de volt. Amikor pl Chewie is végre beül Han mellé, az a jelenet engem egészen meghatott :)

Viccen kívül azt mondom, hogy bárcsak már a jövő héten láthatnám a belengetett Jabbás kalandot is!

Talán én voltam itt az egyetlen, aki nem hőzöngtem végig az elmúlt éveket a főszereplő miatt, a filmben is, Ehrenreich-ot szinte rögtön a film elején elhittem, de ettől függetlenül azt mondom, ennél egy picit lehetett volna Han Solósabb, egy picit több csibészes beszólást csak írhattak volna neki még és esetleg legalább egyszer egy félmosollyal megpróbálkozhatott volna. No mindegy, végülis, legalább nem csinált majmot magából :)

Ifjabb koromban olvastam HS regényeket, nekem kellemesen eszembe jutottak azok a hangulatok (már amire emlékeztem) és azt gondoltam, hogy bárcsak a gyerekkoromban is lettek volna ilyen sw filmek

Ami nem tetszett (és akkor innentől sárgítok) az a már az ep1-ben is végtelenül túlértékelt Darth Maul... Nézegettem én ezeket a Clone Wars meg Rebels rajzfilmeket, de már azokban is frászt kaptam ettől a feltámasztott ördögfiókától. Meg sok egyéb marhaságtól is. Nem örültem, hogy ezek immár az állítólagos kánon részei, el is tudtam tőlük vonatkoztatni és eddig nem is volt jelentőségük, nem voltak károsak. Eddig. A tolószékes Maul sztoriba emelése visszavonhatatlanul emeli kánonná ezeket a végtelenül ostoba rajzfilmeket, teljesen feleslegesen, ezért kár volt.