kutyA Creative Commons License 2018.05.28 0 0 57582

Kezd komolyan el-TTB-sedni a topik :D

 

Akkor már én is beszámolok ide is:

 

-- Gasztro aspektus:

Az idei Kinizsin nem ettem hotdogot, mást viszont de. Az említésre méltóak:

2 kolbászos szendvics és egy darab Kolbász Energy Bar saját zsákból, almás-mákos rétes a Kakukkból, befutó gulyás (idén kifejezetten jó volt), otthon pedig gyrostál a Délitől pitával, extra hússal, sok csipős szósszal és Őrsi Anna ajánlásával.

 

-- Szociális aspektus:

Néhány túratárssal jót beszélgettem, a Getétől a tokodi pincékig egy elsőbálozóval, onnét Mogyiig egy kedves lánnyal, akinek depózott a kiskutyája, Drazsé is, és valamiért engem előbb üdvözölt, mint a gazdit (vélhetően a gazdinak nem volt eléggé kolbászszaga), aztán Pfszk utántól egy kb. 26-szoros teljesítővel.

 

Másoktól falra másztam, főleg az éjszakai részen.

 

Felhívtam útközben a kedvenc sörtündéremet, hogy elmondjam neki, hogy Kinizsin vagyok, és hogy szeretem és hiányzik. Ő Kinizsi-szkeptikus, az Iszinik érdekli inkább, de nem szeretne félmunkát végezni a kifordítás terén, úgyhogy az Iszinik 001-en szeretne indulni.

Achtung, asciimo, piaci rés!

 

-- Teljesítménytúra aspektus:

A felkészülésem szégyellnivaló volt: túra előtt 2 hétig egy lépést se mocorogtam, a túra előtti 3 éjszakán összesen 13 órát aludtam, és rendesen enni is csak szerda körül kezdtem el. 

Ehhez képest a 17:54-es menetidő nem annyira szörnyű. Más tészta, hogy én 15-öt akartam (tavaly, kvázi elsőbálozóként 17:30-at mentem kb. 3/4 óra keveréssel).

A remek cipőmben valamiért akkora vízhólyag nőtt az egyik talpamra, hogy az utolsó 10-15 km-en minden követ megéreztem. Talán ehhez a távhoz meg ehhez a köves pályához túl puha a talpa. Ez persze odavágott az izmoknak, izületeknek is az abnormális mozgás miatt. Le is lassultam tőle, meg az alvásmegvonástól, az utolsó szakaszon alig voltam 4-es átlag felett.