gyüri Creative Commons License 2018.05.28 0 0 27802

Örülök, hogy más is észrevette a térképek "használhatóságát". Biztos vagy abban, hogy a TomTom adja a térképeket? Szerintem csak valami apró szolgáltatást vettek a TomTom-tól kizárólag azzal a szándékkal, hogy ezzel a jól hangzó márkanévvel hülyítsék a vásárlókat azt hazudva nekik, hogy teljes egészében TomTom rendszert használnak. Szerintem a TomTom nem engedhetné meg magának, hogy ilyen avult térképekkel nyomuljon. Bárkitől is veszik, biztos, hogy van frissebb változat, csak azért többet kellene fizetni.

A hangjelzés be/ki kapcsolása a legprimitívebb naviban is megoldható, kivétel KIA. Ha valakit zavar, az kikapcsolja. Én nem vagyok egy jellemzően gyorshajtós típus, de néha előfordul, hogy nem veszek észre egy táblát. Ilyenkor aranyat érne egy hangjelzés. (Mert a kereskedő javaslata ellenére én az utat figyelem, és nem a műszerfalat). Ezért nem sajnáltam a pénzt a táblafelismerő rendszerre, ami már korrigálná az általad jelzett térképhibákat is. De a hangjelzés hiánya (meg egyéb primitív hibák miatt is) ez kidobott pénz, és hatalmas csalódás volt.

A forgalmi adatok kijelzését én is nagyon hasznosnak tartom.

Előzmény: Glovas (27801)