érdekes volt ez a sorozat, mert most nem a tényleges produkció. hanem a szimpátia döntött sok esetben.
ebből a négyesből én már régen kiejtettem volna Zsuzsiékat, annyira unszimpatikus mind a kettő. énekelni tudnak, dehát ez elvárható volt tőlük.
Szabina nagyon szimpi, Nikolastól viszont kiráz a hideg. egyszerűen nem tudom nézni, ahogy modorosan csücsörít éneklés közben.
Adélka itt nem volt sok. vagy csak lehet, hogy Rózsa Gyuri mellett nem tűnt annak, mert az ő bohóckodásai elnyomták. érdekes, hogy pont tegnap a Márti dala alatt láttam rajta, hogy mennyire eltelt rajta az idő. a jókedve, az állandó vigyorgása "eltünteti" a korát. Adél meg egy kis energiabomba. neki tényleg az operett, a musical meg az ilyen műsorok állnak jól.
Tomi-Andi páros nekem bejön. belőlük nem tudnak "igaziszerelmespárt" kreálni, röhejes lenne, ahogy búgnának egymásnak, mint Kriszta és Ádám vagy SZabina és Nikolas pl. az Ő-t. nekem tetszett tőlük nagyon a Zorán dal, de tudok rajtuk nevetni is. ebben is van azért szimpátia is. nekem Tomi tetszik. nem vagyok a rajongója, de pl. ha Pápai és közte kellene választani, nem Joci kerülne ki győztesen. kasszás Erzsi is jobban tetszett, mint a főnökasszonya, az erőltetett Icuka.
mindent összevetve mindegy ki nyer, csak Zsuzsiék ne. Nikolasnak sem örülnék, de Szabina miatt "megbékélnék" vele.
A másik két páros bármelyike megérdemelten nyer. nálam.