Krepuska Creative Commons License 2018.05.28 0 0 1048

Szia!

Más, mint a többi nagyobb méretű és forgalmú sziget. A hőmérséklet szeptember közepéig megfelelő, a szél tud néha kellemetlen lenni, de 1-2 nap után csillapodik.
Autó, motor és quad kölcsönző szinte minden sarkon van. Ha egy rövid sétával végignézitek az árakat, lehet választani. Van az IBUSZ-nak helyi társ irodája, autót az idegenvezetőn keresztül béreltünk (Bravo). Kihozták a szállodához az autót, rövid papírmunka után a kezembe nyomták a kulcsot és jöttek volna érte, de visszavittem. Autót nem érdemes nagyot és drágát bérelni, mert azokon a szűk, kanyargós utakon úgysem lehet gyorsan menni.

Robogót csak úgy találomra a sok közül.

Rengeteg étterem van, szerintem érdemes minden étkezéskor másikat kipróbálni. Távolabb is minden településen vannak. Nekem Finiki volt a kedvencem, a Mama Ciusine és a kardhaluk..

Úgy emlékszem, bő 40 strand van, változatos ellátás, talaj, víz és egyéb viszonyok. Mindet végigjárni szerintem lehetetlen, mi 8-10-et látogattuk meg. Mindenkinek más tetszik, mindegyikben más a vonzó, nekünk végül a szálloda előtti partszakasz tettszett legjobban. A hajó, Menetes és Olympos a kötelezők.

Van 183 oldalas, színes útikönyvem..;-)

Előzmény: Andiii89 (1044)