AndLivedHappilyEverAfter Creative Commons License 2018.05.26 0 0 99269

Allitolag napi 2350kCal-t kellene ennem ha egyalatlan semmit nem mozognek... Valami osszefugges lehet az eletkorommal meg a szervezetem "alapjarati" hotermelesevel. Regen sokkal kevesebb mozgastol is fogytam / kevesbe voltam hajlamos hizasra, es 22-23 fokot talaltam kellemesnek. Ahogy idosodtem egyre nehezebb a fogyas / egyre hajlamosabb vagyok hizasra es egyre melegebbre van szuksegem hogy kellemesen erezzem magam. Mostanra mar a 26-27 fokot erzem kellemesnek olvasgatashoz, alvashoz stb. Ha "csak" 24 fok van a lakasban/irodaban akkor hamarosan elokerul a jeger also meg thermo vest es meleg pulcsi, 23-nal mar ennek ellenere hideg kezem-labam, 22-nel mar mennek a hosugarzok 21-nel szenvedek, 20-nal lathatoan vacogok es felteszek ujjatlen kesztyut, sapkat stb... Persze ha mozgok az mas, 16 fokban siman gyalogolok/kocogok tovabbra is rovidujju poloban rovidnadragban. Csak az "alapjarati" hotermelessel van valami ami egyre rosszabbodik. Vervetel, pajzsmirigy teszt stb semmit nem mutatott, minden ertek tokeles. (Es nem, nem a vegan etrend miatt van, mar boven tartott ez a folyamat amikor meg nagy husevo voltam.)

Előzmény: AndLivedHappilyEverAfter (99268)