csibe45 Creative Commons License 2018.05.23 0 0 22392

Köszönöm a választ. És meg próbálom röviden leírni a "kövek" történetét.

2017 ben egy rutin uh vizsgálaton vették észre a köveket, de nem okozott gondot sohasem.2018 februárjában egy ismételt uh már jóval több követ mutattak ki. Mivel a családban (Édesanyám) már átélt görcsöket, így ezért döntöttem a műtét mellett.

Nem volt igazán emésztési problémám sem.

 

2018. 05. 15 én tervezett l.c műtétem volt.Kedden operáltak szerdán du. hazaengedtek. Az első pár napban nem volt semmi gondom sőt majd hogy nem szorulásom volt. Ittam pedig egy kis vizes capuccinot is reggelente( kb 1dl) meg a szokásos előírt diétát.

 

Tegnap reggel viszont másnapos szemlét ettem virslivel és egy kefirt reggeliztem, na volt utána fuuutás. Utána semmi gond nem volt. De az elmúlt egy hétben már ettem ezeket és akkor nem volt gond( lehet hogy sok volt vagy nem tudom).

 

Ma már a reggeli szokásos cappucinó is problémát okozott, de remélem most a reggelim után nem lesz gond.

 

Nekem csak az a furcsa hogy senki nem mond semmit az orvost kétszer 5 percre láttam, a diétás nővér pedig odaadta a papírt hogy mit szabad és mit nem. Senki nem mondta hogy mire kell számítsak már mint emésztés ügyileg.

 

Nagyon jó hogy rátok találtam,Tőletek szerzek tanácsokat. Próbálok csak pozitívan gondolkozni de ez sajnos nem mindig megy.

 

Köszönöm a segitséget Panni

 

Előzmény: HCastorp (22390)