Málta1 Creative Commons License 2018.05.22 -2 0 283

Szia!

 

Ígértem, hogy írok a szállásról (Bouganville wonderful sea view )

Röviden: ár-érték arányban megfelelő, a kilátás valóban olyan, mint a bemutató képeken. 

Bővebben: Volt már jobb szállásunk is ilyen áron, pl. Tenerifén. Takarítás nincs, picit kopottas a berendezés, a párnák nagyon használtak, így nem túl kényelmes az alvás. A terasz pici és szeles időben, ami ugye állandó, használhatatlan. A medence nem fűtött. Lehet ha jobb időt fogunk ki ezek fel sem tűnnek. 

 

Május 13-20 közt voltunk, az idő nem volt túl kellemes, fürdeni nem tudtunk, még a többiek által ajánlott szélcsendes öblökben sem. Egy rendszeres visszajáró szerint még soha nem volt ennyire szeles, hűvös idő. Végig kellett a kiskabát, kardigán.

 

A sziget egyébként gyönyörű, lenyűgöző a kopársága és ezzel együtt mégis sokszínű és különleges. Csak olyanoknak ajánlom Fuerteventurát, akik a természeti szépségeket kedvelik, szeretnek kirándulni. Aki csak strandolni menne inkább válasszon másik szigetet, szerintem.

Autó mindenképp szükséges. Mi az Autoreisentől béreltünk, rugalmasak és olcsó. Én a programunkat a hozzászólások alapján állítottam össze, nagyon sok hasznos infót találtam, érdemes végig olvasni mindent!

 

 

Az időjárás ellenére összességében örülünk, hogy elutaztunk erre a szigetre és megismertük Fuerteventurát.

Előzmény: goodman750101 (270)