Kálmán6767 Creative Commons License 2018.05.21 0 0 20744

Üdvözlök Mindenkit.(Értelmes választ várok)
Segítséget szeretnék kérni.
Röviden:6 Gyerekeinket védelembe vették két éve. Részemről gyermek bántalmazás anya részéről el hanyagolás. Anya ellen megszüntették a feljelentést mert semmi nem állt meg. Engem meg a két nagy fiam megvédet hogy sosem bántottam őket a tesok csak ki találták.
Mikor el vitték a gyerekeket utána feleségem egyből el vált.Néha lelkileg aláztam stb amit ilyenkor szokás tenni.Ezért nem mert lépni csak mikor már ki emelték a gyerekeket!
Engem eleinte nem engedtek be a gyerekekhez aztán igen.Volt feleségem minden nap majdnem náluk volt. Újból kapcsolatunk lett igaz én nekem azzal akivel addig is csaltam. Ő férjhez ment az új férje elfogadta a gyerekeimet kettő apának is szólitja lehet ő nem bántja őket mint én azelőtt.Összesen hat gyermekünk van. Én elkövettem mindent hogy a volt feleségemet rossz fényben tüntessem fel. Sikerült is :)
A gyámügy nevelöszülök velem voltak végig hála istenek lehet azért mert én jól el beszélgetem velük.
Januárba haza adtak a gyerekeket 4 hozzám ebben a gyámügy és a nevelőszülök is segítettek. Kettőt a volt feleségemhez.
Ő nagyon ki borult hogy a 4-7 éves is hozzám került ideiglenesen. Jelenleg per van folyamatban amit ahogy tudok huzok hogy a gyerekek ne akarjana menni már nem is akarnak menni hozzájuk. Akár vettek egy nagy házat stb maguknak és a gyerekeknek.Nem engedem őket a telefonhoz se nem engedem őket el vinni.Már a telo számomat is le cseréltem. Ex már sehol nem tud könyörögni hogy adjam oda nekik a gyerekeket mert szükségük van a testvéreikre.
Rossz az a két gyerek akik nem nálam vannak,így első tárgyaláson közöltem is hogy nem akarom őket. Köteleztek mediátoros beszélgetésre de mi az ügyvédemmel jól el husztuk az időt pont az 58 nap jelentkeztünk így is nyertünk két hónapot hogy addig se kell odadnunk őket.
Volt feleségem meg akart egyezni a 3-3 felállásba én nem mentem bele. Így utána még akartam húzni az időt de ők kérték a per folytatását. Közel 150 napja nem adtam át a gyerekeket neki láthatásra se nem engedtem telefonon beszélgetni,mivel még nincs Bírósági határozat,igaz a gyámügyi haza engedő határozatban le van írva hogy engedjem őket az anyukhoz de én úgy vagyok vele ezt is megúszom mint mindent. A két nagy fiam 16 évesek lesznek Júniusba ők már tuti nálam vannak maradnak. Kérdésem az lenne ezek miatt hogy nem engedem a két kicsit az anyjukhoz lehet bajom? Egyik 4-7 évesek és hogy akik ott vannak azok felől sem érdeklődők mert nem akarom hogy ide jöjjenek hozzánk mert rosszak? Milyen esélyeim vannak a következő tárgyalásra szerintetek? Nincs semmi olyan határozat hogy engednem kellene!!! Így is lehet bajom vagy nyugodjak meg semmi gondom nem lesz.?Köszönöm a segítséget.