történetíró Creative Commons License 2018.05.21 0 0 86

-Tudod, hogy nem vagyok domina. Tényleg szeretnéd?

-Tényleg.-válaszolta vágyakozó tekintettel. Kíváncsiságot és az izgalmat láttam benne. Először kissé tétován, aztán egyre jobban átlényegülve néztem végig a testén.

-Akkor vetkőzz.- mondtam, már a szemébe nézve. Bár ő kérte a fenekelést, most mégis habozott. Nem gondolta, hogy ilyen hamar elkezdődik. Büszke tekintetében megjelent az alázatosság leheletnyi fátyla. Komótosan vetkőzni kezdett. Miközben figyeltem, a kezembe fogtam a mogyorófa vesszőt. Simogattam, hajlítgattam, aztán csak 3 ujjammal lassan le-föl dörzsölgettem. Láttam, hogy kissé elpirul, de nem szól egy szót sem. Levetkőzött teljesen.

-Feküdj az ágyra.

-Így?

-Igen, így gondoltam. - nem is hittem, hogy ilyen érzéseket vált ki belőlem egy meztelen férfifenék látványa, a szokásos vágyakon kívül. Egyszerre éreztem szeretetet, vágyat a férfi iránt, és azt, hogy nyomot akarok hagyni a testén, s a lelkén is. Egyre közelítettem. Hasa alá egy nagyobb, keményebb párnát tettünk, hogy jobban kidomborodjon a lényeg, a csodálatos hármasszervvel. Meggyőztem, hogy izgalmasabb lenne egyben ki is kötözni, ez csak fokozza a az izgalmakat. Tudja, hogy egy ilyen ártatlan őzike típus, mint amilyen én vagyok, nem tehet kárt benne. Megérintettem az egyik farpofájánál, és fölfele simítottam. Az ágyéki gerincnél haladt a tenyerem föl, aztán vissza a másik farpofához vándoroltam. Farka és zacskója ellenállhatatlan vágyat ébresztett bennem, hogy ajkammal érintsem, bár nem vagyok annyira oda az oralitásért. Ajkam végül a zacskón landolt egy hosszasabb csókban, farka is kapott egyet. Mintha némi vegyes érzelmekkel terhes morgást érzékeltem volna elölről, mocorogni kezdett

-Csak fenekelésről volt szó.-mondta szokásos tanárbácsi stílusában, ami ezúttal (és egyébként is néha) mulatságosan hatott.

Nyomtam még egy csókot az egyik farpofára, aztán felálltam.

-Van itt még nálam valami, aminek örülni fogsz. - szóltam, és kivettem a fiókból egy fekete, fordított vasmacskára hajazó plugot.

-Micsoda? - élénkült meg egy kissé, próbálva tekergetni a nyakát, de szándékosan úgy álltam, hogy nehezére essen megpillantani az eszközt. Lábai közé térdeltem, és először csak többször kissé széthúztam és elengedtem "fokhagymagerezdjeit". Aztán a plug végével csak végigszánkáztam egy párszor közöttük.

-Erről nem volt szó, ezt fejezd be. Nem hallod? Ordítani fogok. - kezdett az eddigieknél is jobban izegni-mozogni, úgyhogy gyorsan összegyűrtem a zoknijait, és a fiókból elővettem a ragasztószalagot.

-Ezt akarod? - mutattam neki a hevenyészett némítóeszközeimet.

-Nem érdekel. - és tényleg ordítani kezdett. Még jó, hogy ezt is megbeszéltük előre eshetőségként, így nem kellett férfierőszakolónak éreznem magam. Gondolkodás nélkül a szájába tömtem a zokniját, majd leragasztottam.

-Ne hisztizz, jól alakulnak a dolgok. - vetettem oda izgatottan, bal kezemmel egy kissé ránehezedtem a keresztcsontjánál, miközben nyálamat a vágat felső harmadába csorgattam, és folytattam a szánkáztatást. Aztán egyszercsak becsúsztattam a nem túl kis méretű eszközt a végbelébe úgy, hogy a "kar" a vágatra merőlegesen állt, jótékonyan stimulálva a hátsó bejárat melletti húsos részt keresztülhálózó idegnyalábokat.

-Ha látnád magad, te is kívánatosnak találnád. - kissé kínlódó nyögések hallatszottak elölről. Végre elővehettem az eddig a sarokban várakozó mogyorófa vesszőt, bár ez már egy másik volt, egy kissé vastagabb, mint amit együtt levágtunk. Először végigsimítottam vele előkészített seggén, aztán megtettem az első próbaütést. Nem lehetett elég erős. Igyekeztem, hogy megfeleljek mazochista barátom kívánalmainak, ezért jól megraktam, amennyire tellett tőlem. Időnként, kis szüneteket tartva élveztem fellélegzését és felkészülését a következő ütésre. Olyan hangokat sikerült előcsalnom belőle, amelyeket még sosem.

Mikor végeztünk, egy pohár jéghideg vízzel csillapítottam kínjait. Lassan csorgattam vörös csíkoktól szabdalt, megkínzott hátsójára, aztán hátulról alácsúsztatva karjaimat átöleltem, egy puszit nyomtam borostás állára, s orromat belefúrva nyaka és válla közé csak beszívtam az illatát. Aztán megszabadítottam a korlátozó eszközöktől, leszedtem a ragasztószalagot, kivettem a plugot, és végül eloldoztam. Hogy mi történt utána? Az legyen mindenkinek a fantáziájára bízva.