FERENSZ Creative Commons License 2018.05.20 0 0 1515

Szerintem azért nem, mert főként ilyen gyártók hozzák ki, nem szép, igényes modellgyártók.
Persze hogy olyanban nem kell senkinek, vagy elenyésző az a kategória aki megveszi.

Ha a gyártók is rájönnének végre hogy ilyen esetekben nem csak a gyerekeket kell megcélozni, sokkal többet kaszálhatnának (szerintem).

De persze ilyekor szoktak azzal jönni hogy drága egy modell formaöntvénye...bezzeg amikor ilyen-olyan koncepció autókat meg kihoznak amit már ingyen vágnának az ember után az eBay-en akkor nem számít...

A másik meg hogy mivel nincsenek, persze hogy nincs is rá kereslet, mert nincsenek.
Én pl megmondom őszintén Hyundai modelleket is vennék meg Kia példányokat is - de persze nem Welly-ben meg hasonló - de egyszerűen nincsenek.

Pedig Hyundai-ból is ott az i20 az i30, i40, csak lehet ők nem látnak ebben lehetőséget, vagy nehezebb felvenni velük a kapcsolatot.
Nyilván régen se voltak olyan szép Mercik, Hondák, Vw-ek modellekben mint ma, mégis csinálnak és szerintem főképp azért, mert ebben is van lehetőség.
Ha nem is nagyobb nyereséget illetően, akkor presztizst-image-t illetően.

Nekem legalábbis ez az álláspontot ezt illetően.

Előzmény: John_32 (1514)