wanbo Creative Commons License 2018.05.18 0 0 5628

Mindkettőtöknek nagyon köszönöm az értékes tanácsokat, átvariálom a tervet. A barlangok is nagyon jól néznek ki, és természetesen Amritsart is megnézném, viszont attól tartok, hogy túl sok lenne a repülés, ha ekkora távokat kellene bejárni (a költségek szempontjából nem lenne ez jó, mert bár egy csomó viszonylat valóban nagyon olcsó, de azért 4-5 hosszabb repülés már jóval drágább lesz, mint kisebb távokon vonatozni), szóval számolgattam és vagy Amritsar, vagy az Aurangabad körüli barlangok férhetnek bele. (bár ha ki tudtok hozni egy frankóbb tervet olcsón, akkor nyitott vagyok bármire!)


Szóval e két variáción gondolkom most: 

 

Andamán után Kolkata, onnan Darejeeling, Siliguriból repülés Amritsarba (ez most kicsivel van 100 USD alatt), onnan esetleg Kashmir (?), ha már közel van, és a végén Srinagarból lehetne repülni Új-Delhibe olcsón (50 USD), ahonnan pedig Rajasthan és Jaipurból Agra majd Varanasi. Új-delhiig akkor Kerala és Goa kihagyásával lenne kb. 15 nap (ennyi lenne Kolkatára, Darjeelingre, Amritsarra és Kashmirra - vagy valami másra, elég lehet?) 

 

Második opció: 

 

Andamán után Kolkata néhány napra (úgy van most olcsó jegy), onnan repülés Goába (ez a jegy kb. 60 dollár most, 4 napunk lenne Kolkatában, más napok drágábbak) mondjuk 3 napra, onnan tovább Aurangabadba (olvastam, hogy van egy cég, amelyik üzemeltet közvetlen éjszakai buszt, bár erre nem vennék mérget), ott kb. 2-3 nap a barlangokra, onnan Mumbai kb.2-3 napra, majd repülés Udaipurba és folytatva Rajasthanban az eredeti terv szerint.  

 

Szerintetek melyik verzió a jobb? esetleg meg lehet jobban oldani? 


Előre is köszönöm!